Haluatko olla energisempi, voida hyvin ja jaksaa paremmin arkea?

Aloita elämäntapamuutos

Pienillä teoilla ja omalla tyylilläsi saavutat isoja muutoksia.
Valmennuksessa hyödynnetään HYVINVOINTINAVIGAATTORI®:ia, jonka avulla löydät juuri sinulle sopivan hyvinvoinnin polun.

Valmennus sisältää

14

Päivää

11

Videota

2

Kartoitusta

14

Pohdintatehtävää

8

Arkitehtävää

Yleistä

MUUTOS ALKAA OIVALLUKSESTA.

LÖYTÄÄKSESI PARHAAN POLUN KOHTI HYVINVOINTIA, SINUN ON TIEDETTÄVÄ, MISTÄ LÄHDET MATKAAN.

Voimme verrata navigointia hyvinvoinnin polulla esimerkiksi autoissa käytetyn navigaattorin käyttöön. Ensin asetat navigaattoriin tavoitteen, minne haluat päästä, ja sitten navigaattori paikantaa, missä olet, jotta se osaa antaa sinulle vaihtoehtoiset reitit perille. Jos asetat tavoitteeksesi Tampere ja lähdet matkaan Helsingistä, navigaattorin tarjoamat reitit ovat erilaisia kuin, jos lähdet matkaan Turusta.

Valmennuksemme toimii samalla periaatteella. HYVINVOINTINAVIGAATTORI® paikantaa sinut ja löytää juuri sinun lähtötilanteeseesi sopivimmat vaihtoehdot, jotta et eksy hyvinvoinnin polulta vaan pääset varmasti perille tavoitteeseesi.

KUN TUNNISTAT PERSOONALLISEN, LUONTAISEN TYYLISI, OPIT TOIMIMAAN TAVALLA, JOKA VAHVISTAA MOTIVAATIOTASI.

HYVINVOINTINAVIGAATTORI® näyttää ravinto-, uni- ja liikuntatottumustesi lisäksi myös luontaisen tyylisi.

Meille kaikille on aikojen saatossa muotoutunut oma tapamme ja tyylimme toimia. Oma tapa tuntuu mielekkäältä ja olemme yksinkertaisesti tottuneet siihen jopa niin, että se on kuin autopilotilla toimisi. Emme välttämättä itse tunnista sitä.

Ympäristö vaikuttaa suuresti siihen, miten lopulta toimimme. Toimimme erilaisissa tilanteissa ja ryhmissä eri tavoin, mutta lisäksi tapaamme toimia vaikuttaa myös se, minkälaisia ovat meidän luontaiset toimintamallimme. Luontaiset toimintamallimme ovat perimän ja oppimisen tulosta.

Kun puhumme luontaisesta tyylistä, tarkoitamme esimerkiksi itsellemme mielekästä tapaa:

  • Pohtia hyvinvointiin liittyviä tavoitteita siten, että ne aidosti motivoivat meitä myös hankalina hetkinä. Mikäli tavoite ei energisoi ja motivoi, se ei ole oikein asetettu.
  • Tehdä sellaisia suunnitelmia terveellisten elämäntapojen lisäämiseksi arkeemme, jotta maltamme edetä pienin varmoin askelin, emmekä haukkaa liian isoa palaa, joka johtaa repsahdukseen ennen pitkää. Tahdonvoiman varaan tehty suunnitelma ei toimi.
  • Saada palautetta onnistumisista ja pienistä edistymisaskelista tavalla, joka vahvistaa motivaatiotamme – sen sijaan, että murentaisi pala palalta.

Luontainen tapamme voi kertoa jotain siitä, miten teemme valintoja ja päätöksiä arjessa, minkälaista tietoa tarvitsemme ollaksemme motivoituneita ja miten parhaiten otamme tiedon vastaan, jotta se vaikuttaa positiivisesti motivaatioomme.

Kuinka Valmennus auttaa sinua

Kenelle valmennus on tarkoitettu

Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kokonaisvaltaisesti ja pysyvästi muuttaa elintapojasi ja olla energisempi, voida hyvin ja jaksaa paremmin arkea. 

Valmennus ei ole pikakurssi, joita netti on pullollaan. Haluan voida hyvin-valmennuksessa lähdetään sinusta yksilönä ja sinun tulee myös sitoutua valmennukseen.

Kukaan muu kuin sinä itse ei oikeasti pysty motivoimaan sinua aloittamaan liikuntaa ja varsinkin jatkamaan sitä. Motivaatio alkaa itsensä tuntemisesta ja omien motivaattoreiden tunnistamisesta. Juuri nämä asiat luontainen tyyli näyttää sinulle.

ALOITA Elämäntapamuutos - valmennuksen sisältö

Kaikki valmennuksemme alkavat tällä kahden viikon osiolla. Jokaisella viikolla on oma aiheensa ja tavoitteensa. Niitä tuetaan tekstin, videon, harjoitteiden ja päivittäisen osallistamisen avulla.

  • Viikon aihe: Valmius elämäntapamuutokseen.
  • Kartoitus: Valmius elämäntapamuutokseen.
  • Tavoite: Tunnistat valmiutesi elämäntapamuutokseen nk. muutosvaiheiden portailla ja osaat hyödyntää tätä tietoa aloittaessasi hyvinvoinnin polullasi
  • Viikon aihe: Luontainen tyylisi ja henkilökohtainen hyvinvoinnin polkusi.
  • Kartoitus: Hyvinvointinavigaattori.
  • Tavoite: Tunnistat luontaisen tyylisi, siihen liittyvät vahvuudet sekä mahdolliset sudenkuopat ja osaat hyödyntää niitä hyvinvoinnin polullasi. Tunnistat myös mikä on lähtötilanteesi liikunnan, ravinnon sekä unen ja palautumisen suhteen hyvinvoinnin polullasi.

Mitä muut sanovat

Kyllä, Haluan valmennuksen!

Valmennuksen hinta on vain € 139,- (sis- alv.). Lähde nyt uudelle hyvinvoinnin polullesi.

Tuliko jotain kysyttävää?

Lähetä meille viesti, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lisää valmennuksia

Voisit olla kiinnostunut myös näistä valmennuksista

Valmennus

Ravinto

Ravintovalmennuksessa paneudutaan sinun mahdollisiin ravintohaasteisiin ja löydetään tapa, joka tukee sinun terveellistä ruokavaliota.

Ravinto

8 viikon ohjelma
Tutustu tarkemmin

Valmennus

Uni

Uni- ja palautumisosiossa avataan unen ja vireyden tasapainoa, jotta sinä saat käyttöösi koko palautumisesi voiman.

Uni

6 viikon ohjelma
Tutustu tarkemmin

Valmennus

Liikunta

Liikuntavalmennuksessa käydään tarkemmin läpi sinun tyylillesi sopivaa liikuntaa ja kuinka aloitat liikunnan.

Liikunta

9 viikon ohjelma
Tulossa myöhemmin