Aloita elämäntapamuutos

139,00 

Aloita elämäntapamuutos – Haluatko olla energisempi, voida hyvin ja jaksaa paremmin arkea?

HYVINVOINTINAVIGAATTORI®:n avulla löydät juuri sinulle sopivan hyvinvoinnin polun.

Tämän valmennuksen avulla löydät sinua motivoivan ja juuri sinulle sopivan tavan aloittaa energinen ja aktiivisempi elämä.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

LÖYTÄÄKSESI PARHAAN POLUN KOHTI HYVINVOINTIA, SINUN ON TIEDETTÄVÄ, MISTÄ LÄHDET MATKAAN.

Voimme verrata navigointia hyvinvoinnin polulla esimerkiksi autoissa käytetyn navigaattorin käyttöön. Ensin asetat navigaattoriin tavoitteen, minne haluat päästä, ja sitten navigaattori paikantaa, missä olet, jotta se osaa antaa sinulle vaihtoehtoiset reitit perille. Jos asetat tavoitteeksesi Tampere ja lähdet matkaan Helsingistä, navigaattorin tarjoamat reitit ovat erilaisia kuin, jos lähdet matkaan Turusta.

HYVINVOINTINAVIGAATTORI® toimii samalla periaatteella. Se paikantaa sinut ja löytää juuri sinun lähtötilanteeseesi sopivimmat vaihtoehdot, jotta et eksy hyvinvoinnin polulta vaan pääset varmasti perille tavoitteeseesi.

Apua elämäntapamuutokseen auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan henkilökohtaisen hyvinvoinnin polun. 

Hyvinvointinavigaattori®:n avulla tunnistat ensin luontaisen tyylisi ja sen mukanaan tuomat vahvuutesi, jotta osaat ohjata itseäsi – myös tiukan paikan tullen. Hyöty sinulle: Valmennuksen avulla löydät sinua motivoivan ja juuri sinulle sopivan tavan aloittaa energinen ja aktiivisempi elämä.

Muista, että muutos alkaa oivalluksesta!

KUINKA VALMENNUS AUTTAA SINUA

  • Tunnistat ensin vahvuutesi luontaisen tyylin avulla, jotta osaat ohjata itseäsi – myös tiukan paikan tullen.
  • Löydät sinua motivoivan tavan liikkua, jotta löydät juuri sinunlaisesi liikunnan ilon.
  • Opit muokkaamaan ruokavaliosi sinulle sopivaksi ja joka tukee terveyttäsi.
  • Opit muuttamaan elintapojasi, jotka parantavat untasi ja palautumistasi.

KENELLE VALMENNUS ON TARKOITETTU

Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kokonaisvaltaisesti ja pysyvästi muuttaa elintapojasi ja olla energisempi, voida hyvin ja jaksaa paremmin arkea.

Valmennus ei ole pikakurssi, joita netti on pullollaan. Haluan voida hyvin-valmennuksessa lähdetään sinusta yksilönä ja sinun tulee myös sitoutua valmennukseen.

Kukaan muu kuin sinä itse ei oikeasti pysty motivoimaan sinua aloittamaan liikuntaa ja varsinkin jatkamaan sitä. Motivaatio alkaa itsensä tuntemisesta ja omien motivaattoreiden tunnistamisesta. Juuri nämä asiat luontainen tyyli näyttää sinulle.

Aloita nyt omalla hyvinvoinnin polullasi!