Meidän tiimi – täällä sinua varten

Yhdessä olemme enemmän!

Yksin on vaikeaa saavuttaa suuria, mutta kun taustalla on oikeat ihmiset niin tulokset ovat mahtavia. Me olemme olemassa sitä varten ettei sinun tarvitsisi tehdä muutosta yksin. Meistä saat taustatiimiisi vahvaa osaamista niin mittaamisen, ravitsemuksen, liikunnan, unen kuin mielenkin osalta. Uskomme, että huomioimalla sinun yksilölliset tarpeesi, pääset parempiin tuloksiin. Mistä tämä ajattelu nousee? Ja keitä me olemme? Siitä hieman enemmän alla.

 

Anu Kosonen

Valmentaja Anu Kosonen

Anu tuo valmennuksiimme kokonaisvaltaisen näkemyksen ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista. Hänen avullaan voit oppia mitä syitä mahdollisen ylipainon tai vatsavaivojen taustalla on. Saat keinoja, joita pystyt sovittamaan omaan arkeesi ja jotka sopivat sinulle. Anu pitää myös tärkeänä, että opit jo tietäväsi paljon ja ehkä jopa riittävästi siitä, mikä on sinulle hyväksi syömisen ja liikkumisen osalta. Ja että uskallat ottaa oikeat askeleet kohti omanlaista tekemistä. Ilman mitään gurujen seuraamista ja trendidieettien perässä juoksemista.

Lue lisää Anusta klikkaamalla tästä!

Petteri Korkala

Petteri Korkala

Petteri loihtii käyttöösi mittareita ja testejä, jotka opettavat sinut tuntemaan itsesi paremmin ja seuraamaan edistymistäsi. Luontaisen tyylisi löytäminen auttaa sinua navigoimaan paremmin erilaisten ohjeiden viidakossa ja valitsemaan juuri sinulle sopivat tavat toimia. Petterin tausta ammattiurheilijana antaa sinulle inspiraatiota ja näkemystä liikunnan osalta vaatimatta sinulta kuitenkaan liikoja. Hän myös tykkää murtaa myyttejä ja tuoda sinulle oikeaa tietoa siitä, miten kannattaa ja on hyvä liikkua.

Lue lisää Petteristä!

Päivi Saarijärvi

Univalmentaja Päivi Saarijärvi

Päivi parantaa unesi laatua armollisesti ja tieteeseen perustuen. Hänen kanssaan pääset matkalle omiin uskomuksiisi unesta ja miten unen laatua voisi parantaa. Saat kattavasti tietoa siitä, miten asiat vaikuttavat uneesi sekä taitoja, joilla voit nukkua hyvin. Myös unen osalta huomaat, että asioilla on monta puolta ja että kokonaisvaltainen ote elämäntapamuutokseen on paras ratkaisu. Päivin avulla opit myös hellittämään ja ottamaan löysin rantein; olemaan armollisempi itseäsi kohtaan.

Lue lisää Päivistä täältä!

Susanne Valkeakari

Susanne toimii tiimissämme enemmän taustalla neuvonantajana ja hänen ansiostaan pääset syväsukeltamaan motivaatioon ja luontaisiin tyyleihin. Hänen vuosien kokemuksensa coachauksesta tuo sinulle uusia näkökulmia omaan tekemiseesi sekä muutoksen läpiviemiseen.

Lisää mielenkiintoisia artikkeleita

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Tulevaisuus kiehtoo mieltä! Mielellään sitä tietäisi, mihin panostaa paukkujaan, mitä kannattaa uskoa ja mihin suuntaan maailma on menossa. Meitä ainakin kiinnostaa kovasti

Elämäntapamuutos – NYT hetken voima

Nyt hetki on Elämää  (isolla Ellä ). Tärkeä aika menneen ja tulevan välillä.  Elämäntapamuutos onnistuu paremmin, kun ymmärtää, että mennyttä et voi